Bekijk de prachtige nieuwe collectie dromenvangers! 🧚

Dromen betekenis Z: Zandloper tot Zwerver

Zandloper
Dromen over een zandloper betekent dat je het gevoel hebt dat je te weinig tijd hebt voor de dingen die je graag doet.

Zebra
Dromen over een zebra staat voor symbool balans.

Zee
Dromen over de zee staat symbool voor enorme levensenergie. Daarnaast is het een weerspiegeling van je eigen emoties. Daarom is het goed om na te gaan hoe de zee zich beweegt. Hoge golven geven aan dat je hoog in je emoties zit. Een rustige zee geeft aan dat je je ontspannen en kalm voelt.

Zeilen
Dromen over zeilen betekent dat je op zoek bent naar avontuur en richting. Het kan zijn dat je in je waakleven achter je eigen potentie bent gekomen waardoor je inzicht hebt verkregen in je eigen kunnen.

Ziek zijn
Dromen over ziek zijn betekent dat je mogelijk vervelende herinneringen hebt aan het ziek zijn. Het kan een droom zijn waarin je angstgevoelens worden verwerkt of juist een herinnering oproept vanuit het verleden. Dromen over ziek zijn kan ook duiden op dat je behoefte hebt aan meer zorgzaamheid

Zinken
Dromen dat je aan het zinken bent betekent dat je emotioneel uit balans bent. Mogelijk voel je je niet zo prettig door iets wat je hebt meegemaakt. Zinken staat ook voor het verlies van zekerheid.

Zon
Dromen over de zon staat voor hartelijkheid en voorspoed.

Zoon
Dromen over een zoon staat symbool voor gevoelsuitdrukking en groeicapaciteit.

Zus
Dromen over een zus staat symbool voor sensibiliteit en zachtaardigheid.

Zwaard
Dromen over een zwaard staat symbool voor eerlijkheid, billijkheid en dapperheid. Het kan een symbool zijn voor dat je in je kracht staat.

Zwangerschap
Dromen over een zwangerschap betekent dat je mogelijk bezig bent met een kinderwens. Het staat ook voor het ontwikkelen van een nieuw potentieel.

Zwart gat
Dromen over een zwart gat symboliseert de waarschuwing voor een donkere periode. Het zwarte gat kan ook symbool zijn voor het leven in het ongewisse.

Zwemmen
Dromen over zwemmen betekent dat je emotioneel stabiel bent. Je weet je goed te redden in verschillende omstandigheden en ervaart weinig tot geen ongemak.

Zwerver
Dromen over zwerver betekent dat je bewust bent van het feit dat niets vanzelfsprekend is en dat je inzet moet tonen voor alles wat je graag wilt bereiken. Het symboliseert ook het feit dat er dingen fout kunnen gaan en voor niet alles een oplossing is.

Gratis verzending vanaf €75 euro

Uit voorraad leverbaar

Personaliseer je bestelling

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×