Bekijk de prachtige nieuwe collectie dromenvangers! 🧚

Dromen betekenis H: Haan tot Huwelijksaanzoek

Haan
Dromen over een haan staat symbool voor een nieuw begin en een seintje om moedig te zijn in de dingen die je doet.

Haar
Dromen over haar staat voor kracht en energie. Als je haar wordt geknipt staat dit voor ordening in het leven. Dromen over kaal zijn terwijl je in het waakleven haar hebt betekent dat je mogelijk een verlies aan het verwerken bent of dat je mogelijk bent geraakt in je zelfvertrouwen.

Haard
Dromen over een haard betekent dat er behoefte is aan een warme band met je relaties. In een droom van een vrouw staat een haard symbool voor warmte en geborgenheid. In en droom van een man staat een haard symbool voor het zorgen voor naasten.

Handboeien
Dromen over handboeien betekent dat je je mogelijk beperkt voelt in je dagelijkse bezigheden. Het kan zijn dat er een persoon in je leven is die de lijntjes te strak heeft getrokken waardoor je je gevangen voelt. Het kan ook betekenen dat je niet zeker bent over je relatie met je partner.

Hardlopen
Dromen over hardlopen betekent een seintje om na te denken waar en voor wie je hard aan het lopen bent. Zijn dit verantwoordelijkheden? Zijn dit bepaalde mensen? Hard vooruitlopen staat voor zelfverzekerdheid. Loop je van iets of iemand weg kan dit duiden op het eigen falen of de beperking die je bij deze mensen voelt.

Heks
Dromen over een heks staat voor het onvolledig gebruiken van je eigen potentieel. Er zit mogelijk meer in je dan je tot nu toe laat zien.

Hond
Dromen over een hond betekent dat je mogelijk fijne gedachtes hebt over bepaalde hond uit je verleden of jeugd. Het wijst op de eigenschappen loyaliteit en onbeperkte liefde.

Honger
Dromen over dat je honger hebt betekent dat je mogelijk vermoeid bent en behoefte hebt aan steun en interesse. Er ontbreekt iets in je leven wat het gevoel van honger kan laten voordoen. Praktisch gezien kan het natuurlijk ook zijn dat je lichaam gewoonweg behoefte heeft aan voedsel.

Huilen
Dromen over huilen of dat je aan het huilen bent betekent dat je geraakt bent over iets wat er in je leven is gebeurd maar geen ruimte voor hebt gegeven om dit in het waakleven goed te verwerken.

Huis
Dromen over een huis wordt gezien als het verbinden met vastigheid en veiligheid. Verschillende ruimtes in een huis hebben verschillende betekenissen:

  • Dromen over een badkamer staat symbool voor hygiene en zelfbeeld. De badkamer staat ook voor het loslaten van afwijzende gedachtes.
  • Dromen over een kelder staat symbool voor jouw eigenschappen en verborgen kwaliteiten.
  • Dromen over een slaapkamer staat symbool voor veiligheid en losmaken van oordelen en beperkende gedachtes.
  • Dromen over een zolder staat symbool voor het aandenken van het verleden.

 

Huisdier
Dromen over een huisdier betekent dat je mogelijk zorgt voor iemand die dit zelf niet kan en afhankelijk is van jou. Echter kan het ook duiden op een behoefte aan onvoorwaardelijke liefde of troost.

Huwelijk/Huwelijksaanzoek
Dromen over een huwelijk staat voor de behoefte aan loyaliteit en trouw. Dromen over een huwelijksaanzoek staat symbool voor de behoefte aan toewijding.

Gratis verzending vanaf €75 euro

Uit voorraad leverbaar

Personaliseer je bestelling

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×