🌸✨ Mid season sale: 30% korting op de gehele edelstenen collectie!

Dromen betekenis P: Paard tot Puppy

Paard
Een paard staat voor jouw energiebatterij en bewustzijn.

Paradijs
Dromen over een paradijs betekent dat je uitkijkt naar een volmaakt leven, waarin je dromen tot werkelijkheid komen en je leven wordt zoals je hem bedacht hebt.

Parel
Dromen over een parel staat voor rijkdom en een vlekkeloos bestaan.

Parfum
Dromen over parfum betekent dat je terugkijkt op het verleden, de geur van het parfum brengt je terug naar een bepaalde herinnering.

Paus
Dromen over de paus symboliseert vaak de rol vaneen gezaghebbende of een persoon vanuit je geloof. Als je een ontmoeting hebt met een paus dan betekent dit dat je goedgunstig in het leven staat.

Pesten
Dromen over pesten betekent een onaangenaam gevoel in je onderbewust zijn. Als je in je droom wordt gepest dan betekent het dat je mogelijk bang bent om vernederd te worden en niet de mogelijkheid te hebben om volledig te kunnen zijn wie je graag wilt zijn.

Pijn
Dromen over pijn betekent dat je meer naar je lichaam of geest moet luisteren. Het kan zijn dat je bepaalde fysieke pijn probeert te negeren of je geest vertelt je dat je meer moet luisteren naar je behoeftes. Het wegstoppen van pijn kan betekenen dat je je huidige situatie niet wilt accepteren.

Pinguin
Dromen over een pinguïn staat symbool voor flexibiliteit, maar ook voor ondoordacht gedrag.

Piramide
Dromen over een piramide betekent zuiver bewustzijn en staat voor vernieuwing.

Planeten
Dromen over planeten betekent dat je in contact bent met de frequentie waarop je leeft en de invloeden die je in je leven ervaart.

  • Dromen over de Maan staat voor vrouwelijke energie en reguleren van emoties.
  • Dromen over de Zon staat voor innerlijke kracht en groei.
  • Dromen over Jupiter staat voor ontwikkeling en vrijheid.
  • Dromen over Mars staat voor ondernemen en leven vanuit de ziel.
  • Dromen over Mercurius staat voor kennisgeving en je eigen vermogen.
  • Dromen over Neptunus staat voor creativiteit en verbeelding.
  • Dromen over Pluto staat voor draagkracht en verandering.
  • Dromen over Saturnus staat voor herinneringen en zeggenschap.
  • Dromen over Uranus staat voor een onverwachtse gebeurtenis.
  • Dromen over Venus staat voor innerlijke kracht en pracht.

Podium
Dromen over een podium betekent een behoefte aan gezien of gehoord te worden. Het kan ook zijn dat je niet graag in de belangstelling staat en angst ervaart voor schaamte.

Politie
Dromen over politie betekent dat je mogelijk met meer beheersing moet leven. Een politieman staat in een droom vaak voor je besef van het kwaad.

Poort
Dromen over een poort betekent dat je in een nieuwe fase van je leven bent. Dit kun je zowel negatief als positief interpeteren. Het is van belang dat je goed nagaat wat er nog meer in die droom afspeelde. De poort staat voor verandering, vernieuwing of iets anders doen dan dat je normaal doet.

Pop
Dromen over een pop betekent dat je een behoefte hebt aan geborgenheid of zorgzaamheid.

Prostituee
Dromen over een prostituee betekent dat je onuitgesproken behoeftes hebt op het seksueel gebied. Dit hoeft niet perse een relatie te hebben met de prostituee op zich zelf.

Pruik
Dromen over een pruik betekent dat je mogelijk iets verborgen wilt houden. Het kan ook zijn dat je je niet hebt geuit naar je naasten terwijl je dit mogelijk wel had willen doen.

Psycholoog
Dromen over een psycholoog betekent dat je orde wilt scheppen in je gedachtepatroon. Het kan ook zijn dat wanneer je therapie volgt of gesproken hebt met een psycholoog dat je alle informatie aan het verwerken bent.

Puppy
Dromen over een puppy staat symbool voor het onbevangen leven.

Gratis verzending vanaf €75 euro

Uit voorraad leverbaar

Personaliseer je bestelling

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×