🌸✨ Mid season sale: 30% korting op de gehele edelstenen collectie!

Raamkristallen

Wil je je huis vullen met de goede energie van de zon? Een raamkristal ophangen is een eeuwenoude Feng Shui-remedie. Met een suncatcher haal je niet alleen levenskracht, maar ook de regenboog in je huis of tuin!

Onze collectie

Wil je je huis vullen met de goede energie van de zon? Een raamkristal ophangen is een eeuwenoude Feng Shui-remedie. Met een suncatcher haal je niet alleen levenskracht, maar ook de regenboog in je huis of tuin!

Raamkristallen, een lust voor het oog

Volgens Feng Shui is kristal besprenkelt met buitengewone kracht. Experts in deze filosofie geloven dat het zonlicht dat door het kristal wordt gesplitst een stimulerend effect heeft op je lichaam en je innerlijke kalmeert. Het kristal is de drager van de verlichting van de zon en geeft je kracht. In de zon schittert een raamkristal met een overvloed aan kleuren en reflecteert de regenboog op de muren. Wat een spektakel, wat een lust voor het oog! Vooral op herfstdagen is het de moeite waard om de laatste zonnestralen van de ondergaande zon te vangen. Een raamkristal fleurt met de regenboogreflecties elke herfstdag op. Het is ontworpen om de zonnestralen in zoveel mogelijk lichtflitsjes te breken, in alle zeven kleuren van de regenboog in het volledige spectrum van zichtbaar licht, van ultraviolet tot infrarood.

Waarom zonne-energie zo belangrijk is

De zon is licht, helderheid, leven en kracht. Het verbetert de stemming, heldert de geest op en doet het bloed sneller door de aderen stromen. Je zult vast wel al hebben gemerkt dat je op zonovergoten plaatsen gemotiveerder bent om te werken of activiteiten uit te voeren, je toont meer bereidheid en goede wil. Daarentegen hebben donkere en sombere omgevingen het tegenovergestelde effect hebben. Als je te lang in het donker blijft, kunnen de grootste afzettingen van positieve trillingen worden gedoofd. Daarom is het zo belangrijk om zonne-energie op te vangen, zeker als er bijvoorbeeld door het weer geen remedie voor is. En dit is waar raamkristallen van pas kunnen komen. Wanneer je een sun catcher op de juiste manier in de kamer plaatst waar je elke dag vertoeft, zullen je humeur en werklust merkbaar verbeteren. Vergeet trouwens niet om de zonnevanger vaak te wassen om niet alleen stof, maar ook oude energie te verwijderen.

Suncatcher, een van de populairste objecten binnen Feng Shui

Kristal wordt geassocieerd met absolute perfectie, zonder de geringste fout. Binnen de kunst van Feng Shui behoren raamkristallen tot de populairste objecten. De sun catcher is een krachtige Feng Shui-remedie die je na een lange winter en een koud voorjaar weer levenskracht geeft. Ook helpt het je om positieve energie door het huis te verspreiden en de negatieve te verwijderen. De mogelijkheden van zo’n suncatcher zijn afhankelijk van het gebruik ervan: om de levensenergie of Chi die door het huis of de ruimte stroomt te stimuleren, om te leiden of te verspreiden. Sun catchers focussen en zenden dus niet alleen zonne-energie in zijn puurste vorm uit, maar stralen – dankzij de breking en verstrooiing van licht – ook regenboogenergie uit.

Raamkristallen bevorderen je welzijn

Het raamkristal breekt het zonlicht in regenbogen, waardoor de zonnestralen zich door de kamer kunnen verspreiden. De indrukken en emoties die ontstaan bij het zien van de originele combinatie van schoonheid en functionaliteit van een suncatcher zullen ongetwijfeld zorgen voor een adembenemende ervaring, elke dag weer. Het aanschouwen van de schitterende regenboogvonkjes kalmeert en ontspant de zenuwen. Tegelijkertijd activeert het de levensenergie die vaak gestremd is in kamers. Een hangende sun catcher verbetert – geheel in overeenstemming met de geboden van Feng Shui – de harmonie van het interieur, wat onmiddellijk jouw welzijn en je houding tegenover de wereld en tegenover jezelf beïnvloedt. Een ding staat vast: een raamkristal verbetert het welzijn aanzienlijk, stelt je in staat om te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Raamkristallen worden trouwens al heel lang gebruikt in lichttherapietherapie.

Met een sun catcher genieten van een magisch lichtspel

Binnen je huishouden zal een sun catcher ongetwijfeld in het middelpunt van de belangstelling staan. Denk maar aan een fascinerend raamkristal in de vorm van een windmolen met vleugels van fluorescerend acryl. Enerzijds kan het een bron van aangename koelte zijn, terwijl het tegelijkertijd bekoort met het magische lichtspel. De onzichtbare Uv-stralen transformeren het licht dat de randen van de sun catcher siert, een effect dat het best zichtbaar is bij zonsopgang en zonsondergang. Verlicht met een suncatcher jouw favoriete plek op een prachtige manier, breng een glimlach op het gezicht van je kleintjes en andere leden van je gezin en geniet van de nieuwsgierigheid die het bij hen teweeg brengt!

De beste plek voor een raamkristal

Het ligt helemaal aan jou waar je je suncatcher plaatst. Het belangrijkste is wel dat hij hangt op een plek waar hij de zonnestralen uit de wolkeloze hemel kan opvangen. Daarom kan een raamkristal het beste bij het raam geplaatst worden, het liefst vanaf de zonnigste kant voor het raam. Op deze manier werkt het op de juiste manier, door negatieve energie te verdrijven en niet door te geven. De zonnestralen die erop vallen zullen zich verspreiden in een flikkerende dans van regenboogvlekken. De gemakkelijkste manier om een suncatcher op te hangen is om een snoer kristallen aan een gordijnroede te hangen. Zo wordt het niet alleen thuis, maar ook op de werkplek een effectieve raamdecoratie. Een sun catcher werkt trouwens perfect op het balkon, de veranda of het terras.

Suncatcher: gegarandeerd een adembenemende ervaring

Raamkristallen zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Het is aan jou om de kleur te kiezen die het beste past bij jouw karakter of smaak. Er zijn prachtige raamkristallen te koop, geschikt voor elk huis of kantoor. Deze ontzettend decoratieve accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en modellen. Zo zijn er veelkleurige raamkristallen, druppelkristallen en chakra-kristallen bollen, geschikt voor verschillende ruimtes zoals de kinderkamer, aan kerstbomen, bij de gordijnen, ramen, toegangsdeuren of planten, maar ook op balkons en terrassen. En hoe mooi zou het niet zijn om schitterende en sprankelende kristallen prismahangers te gebruiken als opvallende zonvanger voor de kamer, als feestdecoratie, raamdecoratie, kerstboomornament of als middelpunt voor een tafeldecoratie?

Een andere optie is om te kiezen voor zonnevangers die worden verwerkt tot prismatische kristallen in verschillende maten. Ze zijn perfect vervaardigd en gepolijst om ervoor te zorgen dat ze nooit vervagen of beslaan. Het zorgt voor een heldere en mooie breking van het licht in de kamer. Zo’n exclusieve sun catcher zorgt voor een kleurrijke glans en prachtige weerkaatsingen in direct zonlicht, waardoor de hele kamer een romantische elegantie krijgt. Wanneer haal jij je jouwe in huis?

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×