🌸✨ Mid season sale: geselecteerde items afgeprijsd! 

Over ons

Mijn naam is Laura Louise en ik ben de founder van Dromerij! ☾

Mijn droom is altijd geweest om te ondernemen en tegelijkertijd het bijzondere van spiritualiteit de wereld in te brengen. Door mijn hoog sensitiviteit voel ik mij erg verbonden met spiritualiteit. Dit komt mede door dat wanneer ik een ruimte binnenstap, altijd feilloos de sfeer en emoties aanvoel.

Hierdoor ben ik gaan ervaren hoe belangrijk het is om plekken te creëren in huis waarin ik mij kan terugtrekken van alle opgedane prikkels. Als ik dit niet deed, dan ervaarde ik zowel mentale als fysieke ongemakken zoals: nachtmerries, hoofdpijn, stress en/of overprikkeling etc.

Ik ervaarde hoeveel baat je kunt hebben bij elementen, producten en accessoires die ontspanning en rust ondersteunen. 


Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om na een drukke of stressvolle dag jezelf terug te kunnen trekken en te ontspannen in een ruimte waarin elementen zijn die dit ondersteunen.

Dit gun ik jou ook!

Daarom is mijn missie om jou te ondersteunen in de ruimte voor jezelf, de ontspanning en de mogelijkheid je te kunnen verwonderen in de wereld van spiritualiteit, in deze zin ook wel genoemd als ‘jouw innerlijke zelf’.

In de snelle wereld van nu is ontspanning, rust en verwondering essentieel om in jouw routine te behouden.

Ik noem het ook wel “selfcare”, opladen om vervolgens weer stappen vooruit te kunnen zetten!

In mijn webshop kun je allerlei producten vinden die jouw ‘selfcare’ moment zullen ondersteunen. Van dromenvangers die je beschermen tegen slechte nachten of nachtmerries tot raamkristallen die jouw positieve energie toe brengen, naar accessoires in huis die jouw een moment van verwondering en ontspanning zullen geven.

Alle producten die je bestelt bij Dromerij zullen met veel liefde en bijzonder worden verpakt waardoor het al een cadeautje is als het op jouw deurmat ligt of geeft aan iemand die je lief hebt! 

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×