🌸✨ Mid season sale: geselecteerde items afgeprijsd! 

Reviews

Laat je ervaring achter over Dromerij

Ervaringen van klanten

Mooi

Rated 5,0 out of 5
maart 23, 2024

Dromenvanger voor bonuskleindochter met haar naam erin verwerkt.

Heel erg mooi gemaakt, mooie kleuren en zij is er heel erg superblij mee!

Berlinda

Prachtige producten

Rated 5,0 out of 5
maart 23, 2024

Super mooie producten van Dromerij. Bestelling wordt snel geleverd, en erg leuk verpakt . Wordt veel zorg aan besteed.

Leuk om te krijgen en om iemand cadeau te doen.

Yvonne Peek

Rookkwarts punt op standaard

Rated 5,0 out of 5
februari 19, 2024

Vriendelijk

Behulpzaam

Snel

Prachtig exemplaar

Blije terugkerende klant

Yvette

prachtig!

Rated 5,0 out of 5
februari 1, 2024

Mijn mooie agaat waxinelichthouder ontvangen, hij is prachtig! Dank je wel

Erna

Prachtige edelstenen

Rated 5,0 out of 5
januari 4, 2024

Ik heb een maansteen op standaard en een raamhanger bij de Dromerij besteld. de levering was vlug en alles was keurig ingepakt.

Zeer tevreden, de steen was precies zoals op de website is aangegeven.

En er zat een heel lief kaartje en cadeautje bij, aanrader

Noortje

Hoge Kwaliteit Kristallen

Rated 5,0 out of 5
december 17, 2023

Wauw…. Zo stond ik toen ik mijn pakketje opende. Ten eerste al de super leuke verpakking. Er was echt te zien dat tijd en liefde in was gestoken. En toen kwam het kristal uit de luxe en feestelijke verpakking. Er zijn geen woorden die het kristal kunnen beschrijven, zo mooi. Ik ben enorm blij met de service en de edelstenen! Bedankt ❤️

Gea Bijlsma

Alleen het open maken van het pakketje was al een feestje!

Rated 5,0 out of 5
december 16, 2023

Alleen het open maken van het pakketje was al een feestje!

Het was zó mooi ingepakt.

Er zat zelfs een kadootje bij voor mij met een persoonlijk kaartje, zo lief!

De dromenvanger is nog mooier dan ik dacht, ben er helemaal verliefd op.

Die gaat een mooi plekje krijgen.

De engeltjes liggen klaar om kado te geven, ze worden vast met liefde ontvangen.

Kortom, een super fijne ervaring gehad.

Anna

Super

Rated 5,0 out of 5
december 16, 2023

Echt een fijne service, super blij met mijn bestelling!

Mirjam

Met liefde en zorg gemaakt en ingepakt

Rated 5,0 out of 5
december 7, 2023

Prachtige droomvanger ontvangen, met zoveel liefde en zorg is dit gemaakt ook een persoonlijk kaartje erbij voor mijn kleindochter.

Dit vind ik een heel,goed bedrijf die heel goed en professioneel te werk gaan.

Ga zeker reclame maken alles was perfect.

Oma Lies

Wat een top bedrijf

Rated 5,0 out of 5
november 30, 2023

Wat een snelle, goede service.

De jongens zijn heel blij met hun dino dromenvanger!

Wendy

Helemaal top

Rated 5,0 out of 5
november 30, 2023

Inderdaad mooier dan ik had verwacht. Met zorg en mooi verpakt. Met een leuk en lief kaartje in een mooi organza zakje. Helemaal perfect 🙂

Elaine

Top!

Rated 5,0 out of 5
september 29, 2023

Snel bezorgd en super mooi!!

Femke B
Verified

Super.

Rated 5,0 out of 5
september 22, 2023

Geweldig mooi. Heel blij mee.

Je van der Laan
Verified

Geweldig mooi.

Rated 5,0 out of 5
september 22, 2023

In 1 woord prachtig. Heel blij mee.

JE
Verified

Mooie dromenvanger en supersnelle levering!

Rated 5,0 out of 5
september 4, 2023

Met zorg verpakt en mooi gemaakt! Super snel geleverd ook! Op tijd om cadeau te geven!

Marita Heijnen
Verified

Mooier dan ik had verwacht

Rated 5,0 out of 5
september 1, 2023

Ik heb als kado voor mijn vriendin tree of life gehaald maar ik vind mooier dan verwacht en hopelijk mijn vriendin ook zeker een aanrader

Jason
Verified

TOPPIE

Rated 5,0 out of 5
augustus 19, 2023

Top shop! Goede, nette, snelle service!

Post.nl heeft t pakketje 1 dag vertraagd anders had ik hem binnen 14uur in huis gehad. En super netjes verpakt! M’n dochter is er dol blij mee.👍🏻

Mike
Verified

Een echt cadeautje

Rated 5,0 out of 5
augustus 6, 2023

Spannend on uit te pakken en dat is met zorg gedaan , zo mooi verpakt en dan de mooie raam hanger wat een beauty ik hoop dat straks de zon weer gaat schijnen en er mooie glinsteringen door mijn huis stromen

Peet
Verified

Prachtig!!

Rated 5,0 out of 5
juli 20, 2023

Nog mooier als verwacht! Zeer goede kwaliteit! Ook nog eens snel geleverd en prachtig verpakt, ons dochter begon te stralen!

Marise
Verified

Hele mooie dromenvanger en rozenkwarts hanger besteld.

Rated 5,0 out of 5
mei 29, 2023

Niet eerder van deze site gehoord maar ik ben erg blij verrast! Binnen één dag kwam mijn dromenvanger en rozenkwarts hanger binnen in een super leuke verpakking. Met beide producten ben ik erg blij. Daarbij ook contact gehad met Laura waarbij zij erg helpend en meedenkend was. Zou hier zeker nog eens bestellen!

Femke
Verified

Dromenvangers

Rated 5,0 out of 5
april 16, 2023

Dromenvangers besteld….paar unieke…echt supermooi….veel persoonlijke aandacht.

Ik ga hier zeker nog meer bestellen 😀

Albert
Verified

Perfect

Rated 5,0 out of 5
april 11, 2023

Heel fijn persoonlijk advies gehad. Prachtige ketting en pakketje met veel aandacht ingepakt.

Talitha
Verified

Prima

Rated 5,0 out of 5
februari 13, 2023

Alles goed gegaan,ziet goed uit is aandacht aanbesteed.de raam hanger is heel mooi.gaat hem gauw ophangen.💕

L.w.Spreij
Verified

Perfect!!

Rated 5,0 out of 5
februari 8, 2023

Inmiddels een dromenvanger en een ketting in bezit. Daarnaast een steen cadeau mogen geven. Alles is merkbaar met zorg uitgezocht en ingepakt. Persoonlijk kaartje erbij zorgde voor een extra leuke touche

Romy
Verified

Amethist

Rated 5,0 out of 5
januari 30, 2023

Super mooi en met zorg en liefde ingepakt.

Met een mooi persoonlijke boodschap.

Top !!!

Anja
Verified

Ketting rozenkwarts

Rated 5,0 out of 5
januari 23, 2023

Bij het ontvangen van het pakketje een lief en persoonlijk kaartje erbij. Mooi ingepakt

Anita van Mourik
Verified

Toermalijn

Rated 5,0 out of 5
januari 23, 2023

Snelle levering, leuke verpakking.

Moo sieraad erbij.

Erna Neuteboom
Verified

Laat je ervaring achter

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×