🌸✨ Mid season sale: geselecteerde items afgeprijsd! 

Dromen betekenis M: Maan tot Muziek

Maan
Dromen over de maan betekent het reguleren van emoties, vrouwelijk energie en  de intuïtieve kant van jezelf. Het geeft aan dat je in contact bent gekomen met je innerlijke zelf en je ongerustheid onder ogen kunt zien en van een afstand kunt bekijken.

Make-up
Dromen over make-up betekent dat je het vermogen hebt om te veranderen naar hoe jij echt graag wilt zijn. Het gaat ook om de indruk die je tot anderen maakt. Jij hebt de kracht in handen om de verandering te maken, als jij dit wilt. Als je iemand anders opmaakt kan dit duiden op dat je iemand bijstaat om een betere versie neer te zetten.

Masker
Dromen over een masker betekent dat je moet nadenken over hoe jij jezelf voordoet tegen over anderen. Dromen over een master betekent namelijk dat je mogelijk iets verbergt voor anderen of dat je je anders voordoet dan dat je eigenlijk echt bent. Het kan ook zijn dat je niet helemaal eerlijk bent tegenover jezelf waardoor het masker in je droom verschijnt.

Medaille
Dromen over een medaille betekent dat je goed in je vel zit. Je bekroond jezelf met acceptatie en geeft aan dat je inzicht hebt verkregen in je positieve eigenschappen of talenten. Mogelijk heb je in je waakleven veel moed moeten tonen waardoor de medaille in je droom verschijnt.

Medicijnen
Dromen over medicijnen betekent dat je aan de slag moet met je gezondheid of je innerlijke zelf. Er zijn mogelijk nog bepaalde emoties die geen ruimte krijgen of je bepaalde fysieke klachten die je geen ruimte geeft. Het kan ook duiden op een vervelende ervaring doordat je ziek bent geweest en je medicatie als een vervelend iets hebt ervaren door bijwerkingen.

Melkwegstelsel
Dromen over het melkwegstelsel staat betekent een diepere verbinding met jezelf en het heelal. Het vertelt je dat je op een afstand kunt kijken naar jezelf als persoon, ruimte hebt voor de emoties die je momenteel hebt en dat je leeft vanuit intuïtie.

Mensenmassa
Dromen over  het staan in mensenmassa betekent dat je je wilt verschuilen en niet in het middenpunt wilt bevinden. Het kan ook zijn dat je je eigen overtuigingen wilt verbergen. Daarnaast kan een mensenmassa ook symbool staan voor geborgenheid en het gevoel dat je erg verbonden voelt met anderen.

Mes
Dromen over een mes betekent dat je behoefte hebt aan een verandering. Wanneer je het mes bij je hebt of het mes gebruikt dan kan het zijn dat je jezelf wilt bevrijden van begrenzing. Wordt je in je droom aangevallen met een mes dan duidt dit op een kwetsende ervaring of angstgevoelens.

Misdaad
Dromen over een misdaad of een misdaad begaan betekent dat je mogelijk behoefte hebt om controle van buitenaf te ontwijken.

Miskraam
Dromen over een miskraam van jezelf of iemand anders betekent dat je bewust bent van iets wat in je leven niet helemaal klopt. Het kan ook duiden op het verlies van je baan, een vriendschap of een plan wat niet doorgaat. Echter kun je ook wanneer je een miskraam hebt ervaren in je waakleven hier over dromen, dit duidt dan op het verwerken van verdriet en is een vorm van het rouwproces.

Mist
Dromen over mist betekent dit dat je nog geen duidelijk zicht hebt over wat je in de toekomst wilt, dit kan ook duiden op een behoefte aan spontaniteit. Mogelijk voelt het alsof je in een sleur zit en hier verandering in wilt brengen. Minder controle en routine en meer spontaniteit.

Monster
Dromen over een monster is vaak een droom vanuit kinderlijke angst. De gedachte achter een droom duidt op het gevoel van kwetsbaarheid. Als iets gebeurd buiten onze macht waar je wel mee moet dealen, dan kan het voorkomen dat je droomt over een monster. Daarnaast staat een monster ook symbool voor de relatie met onszelf en de angst voor emoties.

Moord/Moordenaar
Dromen over moorden betekent dat je moet nagaan waar deze emoties van agressie en woede vanuit jezelf vandaan komt. Dromen over een moordenaar betekent dat je bewust bent van je sterfelijkheid. Als je zelf vermoord wordt betekent dat je momenteel in je waakleven in onbalans bent. Mogelijk zijn er bepaalde emoties of gevoelens die worden onderdrukt.

Motor
Dromen over een motor staat symbool voor jouw innerlijke motief en beweegredenen.

Muziek
Dromen over muziek betekent het dat je bewust bent om verandering te kunnen maken. Muziek wordt vaak gebruikt om gevoelens te uiten, te voelen en bewustzijn. Het maken van muziek geeft een weerspiegeling van emoties en gevoelens die je op dit moment hebt. 

Gratis verzending vanaf €75 euro

Uit voorraad leverbaar

Personaliseer je bestelling

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×