Bekijk de prachtige nieuwe collectie dromenvangers! 🧚

Dromen betekenis C: Cadeau tot Crashen

Cadeau
Dromen over het krijgen van een cadeau symboliseert dat je geliefd bent. Het geven van een cadeau aan anderen staat symbool dat je erkend dat je de ander waardeert.

Castratie
In een droom van een man over castratie betekent dat het gevoel van eigenwaarde aangetast is. Het kan zijn dat opvattingen van mensen in jouw omgeving je hebben geraakt.

Chantage
Dromen over chantage betekent dat je moeite hebt met het uitspreken van jezelf. Je kunt je geforceerd voelen om iets te doen tegen je zin in.

Chocolade
Dromen over chocolade symboliseert verlichting. Als je chocolade aan een ander geeft dan symboliseert dat jij voor diegene klaar staat en een schouder aanbiedt. 

Clown
Dromen over een clown betekent dat het leven dat je leidt, mogelijk te veel van je afstaat. Het kan zijn dat je je anders voordoet dan dat je eigenlijk bent.

Constipatie
Dromen over constipatie betekent het onvermogen te kunnen los laten van bepaalde gebeurtenissen of gedrag uit het verleden.

Crashen
Dromen over een crash of dat je in een voertuig crasht symboliseert op een traumatische ervaring die nog verwerkt moet worden. 

Gratis verzending vanaf €75 euro

Uit voorraad leverbaar

Personaliseer je bestelling

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×