Er zijn weer nieuwe prachtige edelstenen binnen! ✨

Dromen betekenis I: Ijs tot Instorten

Ijs
Dromen over ijs staat voor situaties waar je moeite mee hebt om mee om te gaan. Ijs staat voor kwetsbaarheid waarin het belangrijk is om na te gaan of je de behoefte voelt om met anderen deze kwetsbaarheid te delen of dit voor je zelf te houden. Mogelijk besef je dat het beter is om te vertellen wat er in je omgaat, maar is de juiste tijd nog niet aangebroken om dit te doen.

Immobiliteit/onbeweeglijkheid
Dromen over immobiliteit of het gevoel dat je nu kunt bewegen staat symbool voor het te lang vasthouden van diepe emoties. Mogelijk ben je emoties aan het onderdrukken of uit je je gevoel niet goed genoeg waardoor je daadwerkelijk het gevoel hebt geen kant op te kunnen.

Inbreker
Dromen over een inbreker betekent dat iemand ongepast gedrag naar jou heeft getoond waar je mogelijk nog mee zit. Het kan ook zijn dat een persoon over jou grens heen is gegaan en je dit nog beter moet gaan verwerken.

Ingang
Dromen over een ingang heeft dezelfde betekenis als een deur. Een ingang staat voor ontwikkeling, kansen en mogelijkheden. Mogelijk sta je in het leven voor nieuwe uitdagingen.

Inkomen
Dromen over inkomen betekent dat je hindernissen hebt overwonnen in je leven, je bent aan het groeien of je bent bezig met zelfacceptatie. Het inkomen laat zien dat je het waard bent. Als je inkomen verminderd in je droom kan dit symbool staan voor een angst voor armoede.

Instorten
Dromen over het instorten van iets betekent dat je bewuster om moet gaan met je eigen gevoelens. Je zult keuzes moeten maken om verder te komen.

Gratis verzending vanaf €75 euro

Uit voorraad leverbaar

Personaliseer je bestelling

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×