🌸✨ Mid season sale: geselecteerde items afgeprijsd! 

Dromen betekenis E: echtscheiding tot Executeren

Echtscheiding
Dromen over een echtscheiding staat symbool voor het gevoel met betrekking tot de persoon waarover je droomt. Het kan ook symbool staan voor het vrij willen zijn van verantwoordelijkheden. Het kan duiden op een intern conflict tussen gevoel en verstand.

Eenhoorn
Dromen over een eenhoorn staat symbool voor onbeperkte loyaliteit. Je maakt als het ware contact met zuivere deel van jezelf. Een eenhoorn geeft je een kijk op je positieve eigenschappen.

Eiland
Dromen over een eiland kan twee betekenissen hebben. Ben je op een mooi eiland waarin je prachtige plekken of mensen ontmoet betekent staat een eiland voor een vertrouwde omgeving. Ben je alleen op een eiland dan kan dit je gevoel van eenzaamheid weerspiegelen. 

Emigreren
Dromen over emigreren staat symbool voor uit je comfort zone stappen, het kan zijn dat in het waakleven dit nog als lastig wordt ervaren. Deze droom maakt je duidelijk dat er een mogelijkheid is om het heel anders aan te pakken dan je nu doet.

Engel
Dromen over een engel symboliseert een zoektocht naar onvoorwaardelijke liefde, de zoektocht kan zowel bij jezelf zijn of dat je nabijheid zoekt bij anderen.

Erfenis
Dromen over een erfenis staat symbool voor dat iets van waarde wordt nagelaten. Dit is meestal niet iets materialistisch, maar een ontwikkeling in je karakter.

Eten
Dromen over eten staat symbool van een tekortkoming in het waakleven. Wil je in je droom niet eten? Dan staat dit voor omzeilen van ontwikkelen of verandering.

Examen
Dromen over een examen staat symbool voor zelfbeoordeling, mogelijk sta je erg perfectionistisch tegenover je eigen prestaties.

Executeren
Dromen over executie staat symbool voor dat er iets in je leven erg uit balans is. 

Gratis verzending vanaf €75 euro

Uit voorraad leverbaar

Personaliseer je bestelling

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×