🌸✨ Mid season sale: 30% korting op de gehele edelstenen collectie!

Dromen betekenis W: Walvis tot Wurgen

Walvis
Dromen over een walvis staat symbool voor reïncarnatie en vernieuwing.

Water
Dromen over water staat symbool voor enorme levensenergie. Daarnaast is het een weerspiegeling van je eigen emoties. Daarom is het goed om na te gaan hoe het water stroomt.

Weglopen
Dromen dat je wegloopt betekent dat je behoefte hebt aan het ontwijken van je verantwoordelijkheden. Het kan ook symbool zijn dat je iets niet onder ogen durft te komen.

Werkeloosheid
Dromen over dat je werkloos bent betekent dat je momenteel wat krachteloos voelt. Bijna iedereen kent de angst om werkloos te worden. Dit komt vaak voort uit een gevoel niet goed genoeg te zijn of niet goed genoeg doen. Het kan ook een seintje zijn dat je mogelijk veel stress ervaart op je werk.

Wijn
Dromen over wijn betekent dat je een leuke ervaring hebt opgedaan. Wijn symboliseert ook wel voorspoed en het maken van verbinding met anderen.

Woestijn
Dromen over een woestijn staat symbool voor het voelen van eenzaamheid en bang bent om in de steek gelaten te worden door je omgeving.

Wond
Dromen over een wond betekent dat er iets vanuit je verleden nog moet worden verwerkt. Het kan ook zijn dat je je gekwetst voelt in je waakleven, waardoor de wond als symbool in je droom voorkomt.

Wurgen
Dromen over wurgen betekent dat je je machteloos voelt en / of emoties hebt onderdrukt die eigelijk gelijk hadden geuit moeten worden. 

Gratis verzending vanaf €75 euro

Uit voorraad leverbaar

Personaliseer je bestelling

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×