Er zijn weer nieuwe prachtige edelstenen binnen! ✨

Dromen betekenis V: Vallen tot Vuurwerk

Vallen
Dromen dat je valt betekent dat je in volledige ontspanning bent geraakt. Vaak gebeurd dit wanneer je net in slaap bent gevallen. Je kunt dan wakker schrikken omdat je het idee hebt dat je letterlijk valt.

Vampier
Dromen over een vampier betekent dat je mogelijk angst ervaart voor het onbekende. Als je een hoge druk voelt vanuit je omgeving dan kende vampier ook in je droom voorkomen.

Varken
Dromen over een varken staat symbool voor zelfzucht en gretigheid.

Vechten
Dromen over vechten of dat je aan het vechten bent betekent dat je een behoefte hebt aan autonomie. Mogelijk ervaar je dat je op het moment niet de baas bent over je eigen keuzes. Als je aangevallen wordt en terugvecht staat dit symbool voor je onbeschermd voelen of mogelijk bedreigd door iets in je waakleven.

Verdrinken
Dromen over verdrinken betekent dat je je niet begrepen voelt in het waakleven. Het kan ook symbool zijn dat je je emoties te lang hebt genegeerd waardoor je er letterlijk in verdrinkt.

Verhuizing
Dromen over een verhuizing betekent dat je behoefte hebt aan verbetering in aspecten in je huidig leven.

Verjaardag
Dromen over een verjaardag betekent dat je in een nieuwe fase van je leven bent terecht gekomen. Het kan ook symboliseren dat je ergens heel erg naar uit kijkt.

Verlamming
Dromen over een verlamming betekent dat je je emoties (onbewust) aan het onderdrukken bent. Is er iets waar je bang voor bent of niet onder ogen wilt komen? Ga het bij jezelf na wat dit voor jou persoonlijk kan betekenen.

Verlating
Dromen over verlating betekent dat je een sterke behoefte hebt aan verbinding met andere mensen. Het kan ook symboliseren dat je je momenteel niet in een veilige omgeving bent waarin je het gevoel hebt niet te kunnen zijn wie je wilt zijn, omdat daar consequenties aan vast hangen.

Verpleegkundige
Dromen over een verpleegkundige betekent dat je behoefte hebt aan zorgzaamheid die je in je waakleven niet ervaart. Het kan ook symboliseren dat je momenteel uit balans bent waardoor je graag steun ervaart.

Verslaving
Dromen over dat je verslaafd bet betekent dat je bang bent om de controle kwijt te raken in je waakleven. Het is ook een symbool om meer verantwoordelijkheid te nemen dan dat je nu doet.

Vinger
Dromen over een vinger die naar je wist betekent dat je een gevoel van schuld met je meedraagt. Je draagt mogelijk iets met je mee waarvan je moeite hebt om het onder ogen te zien.

Vissen
Dromen over vissen betekent dat je bewust bent van je emoties en gevoel. De vis symboliseert het verwerkingsaspect van alle gevoelens die je nog geen plek hebt kunnen geven.

Vleugels
Dromen over vleugels betekent dat je bovennatuurlijke krachten ervaart. Mogelijk ben je euforisch over wat er in je waakleven gebeurd. Het kan ook bevestigen dat je wordt beschermd en warmte ontvangt.

Vliegen
Dromen over vliegen betekent dat je behoefte hebt aan verandering in je leven. Het symboliseert ook dat je je losmaakt van alle overtuigingen die jij of je omgeving heeft.

Vliegtuig
Dromen over een vliegtuig betekent dat er een onverwachte situatie voor kan doen in het waakleven. Een neerstortende vliegtuig symboliseert het falen van een project of het onderdrukken van behoeftes of doelen. Dromen dat je in een vliegtuig zit betekent dat je op zoek bent naar nieuwe doelen of een bepaalde behoefte nagaat jagen.

Vlot
Dromen over een vlot betekent dat je op zoek bent naar een veilige omgeving waarin je tot rust kunt komen. Mogelijk ervaar je veel spanning in je waakleven waardoor je onderbewuste een seintje geeft dat je wat rustiger aan mag doen.

Voedsel
Dromen over voedsel betekent dat je onvervulde behoeftes hebt. Het kan mogelijk zijn dat je op zoek bent naar nieuwe doelen in je leven maar dat dit nog geen vorm heeft gekregen.

Vos
Dromen over een vos staat symbool voor hypocrisie en listigheid.

Vuurtoren
Dromen over een vuurtoren betekent dat je op zoek bent naar een andere richting in je leven. Mogelijk sta je in een splitsing van keuzes die je moet maken.

Vuurwapen
Dromen over een vuurwapen betekent dat je mogelijk veel spanning en stress ervaart vanuit je omgeving. Het kan ook duiden op een beschermingsmechanisme die is geactiveerd door iets wat er in je waakleven is gebeurd.

Vuurwerk
Dromen over vuurwerk betekent dat je blijmoedig bent. Echter kan vuurwerk ook een bepaalde angst oproepen. Vuurwerk staat in het algemeen voor het afsluiten van het verleden en het vinden van voorspoed.

Gratis verzending vanaf €75 euro

Uit voorraad leverbaar

Personaliseer je bestelling

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×