Bekijk de prachtige nieuwe collectie dromenvangers! 🧚

Dromen betekenis U: Ufo tot Urn

Ufo
Dromen over een ufo betekent dat je bewust bent van het grotere geheel en dat je niet alleen bent op de wereld. Je kunt je goed inbeelden dat meer mogelijk is dan dat de meeste mensen denken.

Ui
Dromen over een ui symboliseert de verschillende lagen die je als mens hebt. Je bent bewust van die lagen en welke je toont aan anderen en welke lagen niet.

Uil
Dromen over een uil staat voor het bewustzijn en het geestvermogen.

Uitgang
Dromen over een uitgang symboliseert dat er altijd een mogelijk is om uit een bepaalde situatie te gaan. Mogelijk houdt een bepaalde situatie of gedachte je in een bepaalde plek. De uitgang is hierin een seintje van het onderbewuste dat er altijd een mogelijkheid is om verandering aan te brengen.

Uitvaart
Dromen over een uitvaart symboliseert een afscheid. Het betekent ook dat je overtuigingen of ervaringen vanuit het verleden mag loslaten en achter mag laten.

Uniform
Dromen over een uniform betekent dat je je kunt inleven in een bepaalde rol. Je bent je bewust dat je voor sommige situaties zal moeten aanpassen. Wanneer je weer in je vertrouwde omgeving bent kun je het uniform weer uittrekken.

Urn
Dromen over een urn staat symbool voor het rouwproces. Maar een urn staat ook symbool voor het leven en het deel uitmaken van meer.

Gratis verzending vanaf €75 euro

Uit voorraad leverbaar

Personaliseer je bestelling

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×