Er zijn weer nieuwe prachtige edelstenen binnen! ✨

Dromen betekenis T: Taart tot Tweeling

Taart
Dromen over taart betekent het dat er iets leuks in je waakleven gebeurd of verwacht wordt. Het dromen over het bakken van een taart symboliseert dat je graag voor anderen wilt zorgen.

Tandarts
Dromen over een tandarts kan betekenen dat je een bepaalde angst hebt voor de tandarts. Daarnaast symboliseert een tandarts ook nauwkeurig om moet gaan wat je tegen wie zegt.

Tanden
Dromen dat je tanden uit je mond vallen betekent dat je in een nieuwe fase van je leven bent aangekomen. Bijvoorbeeld van kind tot volwassene. Het vallen van de tanden kan de angst om volwassene weerspiegelen. Echter kan het ook duiden op een bepaalde onzekerheid die je met je mee draagt. Je bent mogelijk bang dat niet aantrekkelijk te worden gevonden.

Tank
Dromen over een tank betekent dat je bezig bent met bewustzijn over lastige periodes waar je door heen bent gegaan. De tank symboliseert dat je al deze lastige periodes hebt overwonnen met je eigen kracht.

Tante
Dromen over een tante staat symbool voor de herkenbare eigenschappen die zij bezit.

Tatoeage
Dromen over een tatoeage betekent dat je mogelijk iets hebt meegemaakt wat je nooit meer zult vergeten. Dit kan zowel positief als negatief worden geïnterpreteerd. Als de tatoeage erg herkenbaar is voor je kan je mogelijk zelf nagaan wat dit symbool voor je betekent. Daarnaast staat een tatoeage ook voor uniciteit en gezien worden als individu.

Tempel
Dromen over een tempel symboliseert je eigen lichaam. Je lichaam is iets waar je verantwoordelijk voor bent, liefde nodig heeft en zorgzaamheid. Het is ook een plek van eerbied en respect.

Tong
Dromen over de tong staat symbool voor het vermogen van het uiten van emoties of dit juist niet te doen. Het kan duiden op een boodschap die je met anderen graag wilt delen maar dit niet doet.

Tornado
Dromen over een tornado betekent dat je bepaalde emoties niet goed heb verwerkt waardoor het een opstapeling is geworden en je tegen werken. De tornado kan een symbool zijn om opnieuw te beginnen.

Tovernaar
Dromen over een tovenaar betekent dat je bewust bent van je eigen krachten en de kracht om verandering aan te brengen in je leven.

Trillen
Dromen over dat je trilt betekent dat je veel opgekropte emoties hebt Dit kan zich uiten in bepaalde angsten. Trillen zorgt voor verwerking. Zo is dit ook vaak bij dieren te zien. Wanneer zij in extreme of angstige moment komen trillen de dieren om deze emoties letterlijk van zich af te trillen.

Trio
Dromen over een trio betekent in seksuele aard dat er behoefte is aan nieuwe verbindingen of experimenteren op seksueel gebied. Een andere betekenis van een trio kan ook op balans duiden, bijvoorbeeld de relatie met je ouders.

Tunnel
Dromen over een tunnel betekent dat je uit kijkt naar iets waar je in het verleden al een lange tijd naar hebt verlangd maar niet waar hebt gemaakt. De tunnel is een seintje om bewust te worden waar dit symbool voor jou persoonlijk voor staat. Het is de tijd om oude behoeftes weer op te pakken.

Tweeling
Dromen over een tweeling staat symbool voor een evenwichtig leven.

Gratis verzending vanaf €75 euro

Uit voorraad leverbaar

Personaliseer je bestelling

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×