🌸✨ Mid season sale: 30% korting op de gehele edelstenen collectie!

Dromen betekenis S: Strand tot Satan

Satan
Dromen over satan symboliseert de angst om te falen. Wanneer satan of de duivel in je droom voorkomt dan betekent het dat je bij jezelf na moet gaan waar deze angst vandaan komt.

Schapen
Een schaap staat symbool voor machteloosheid en disbalans.

Schat
Dromen over een schat betekent dat je behoefte hebt aan troost of verademing. Het vinden van een schat met een negatieve uitkomst laat ons bewust zijn dat geluk niet vanzelfsprekend is. Als je een schat vind met prachtige juwelen dan dan betekent het dat je bewust bent van je eigenschappen, zowel negatief als positief.

Scheiden
Dromen over scheiden betekent dat je mogelijk een conflict ervaart in je waakleven. Dit kan zowel met familie, vrienden of je partner zijn. Er speelt mogelijk iets wat uitgepraat of verwerkt moet worden.

School
Dromen over school betekent dat je aan het leren bent om te gaan met de eigenschappen die je hebt. Het is een omgeving waarin je mag groeien, fouten mag maken en vooral mag leren. Ga bij jezelf na wat dit voor jou kan betekenen.

Schuldgevoel
Dromen over een schuldgevoel betekent het dat je onderbewustzijn aangeeft dat je in je waakleven mogelijk iets hebt gedaan waar je diep van binnen spijt van hebt. Het kan ook zijn dat je een fout bent begaan, maar dit moeilijk vind om onder ogen te zien en eerlijk over te zijn.

Seks
Dromen over seks symboliseert de groei in seksualiteit en dit in balans te brengen. Wanneer dit aspect in het leven wordt genegeerd dan kan het zijn dat seks als negatief voorkomt in je droom.

Sirene
Dromen over een sirene betekent het een waarschuwing voor gevaar of afleiding. Het kan zijn dat dit geluid vervelend gevoel bij je oproept door iets wat je hebt meegemaakt.

Skelet
Dromen over een skelet betekent dat je mogelijk meer stilstaan bij je onsterfelijkheid. Het kan ook duiden op onderdrukte emoties.

Slang
Dromen over een slang staat symbool voor ontrouw en kwaad.

Sleutel
Dromen over een sleutel betekent dat je opzoek bent naar een nieuwe fase in je leven. Het staat dan ook symbool voor zelfontwikkeling en het begaan van nieuwe paden.

Sneeuw
Dromen over sneeuw staat symbool voor oprechtheid, reinheid en pracht. Sneeuw laat je zien dat een vervelende tijd niet eeuwig is.

Sollicitatie
Dromen over een sollicitatie betekent het dat er mogelijk een angst heerst om niet te kort te doen aan anderen. Het kan ook symboliseren dat je misschien na moet denken over je huidige loopbaan.

Spiegel
Dromen over een spiegel betekent dat je bezig bent met hoe je overkomt tot anderen. Het geeft een reflectievan wie je bent en/of hoe je graag wilt zijn. Het kan ook zijn dat je je mogelijk druk maakt over je acties vanuit het verleden.

Spin/Spinnenweb
Dromen over een spin betekent dat je in contact komt met je innerlijke zelf. Het web symboliseert dat je mogelijk niet al je talenten aan het gebruiken bent. Er zit mogelijk meer in je dan je nu laat zien.

Stelen
Dromen over stelen of dat je aan het stelen bent betekent dat je hunkert naar iets wat je momenteel niet in bezit hebt. Er kunnen bepaalde behoeftes zijn waar je beter naar moet luisteren of bevredigen.

Steriliseren
Dromen over steriliseren betekent een gebrek aan motivering en creativiteit. Het kan zijn dat je je op dit moment wat krachteloos voelt.

Stier
Dromen over een stier staat symbool voor woede en passie.

Stikken
Dromen over stikken symboliseert een conflict waarin je het moeilijk vind om je te uiten of juist niet te uiten.

Storm
Dromen over een storm symboliseert opgestapelde emoties die moeten worden verwerkt. Het kan ook duiden op agressie.

Strand
Dromen symboliseert het bewustzijn tussen denken en de realiteit. Het symboliseert ook een vorm van tot rust komen. Mogelijk ben je veel bezig met denken en lukt het niet om meer in het nu te zijn en te relaxen.

Gratis verzending vanaf €75 euro

Uit voorraad leverbaar

Personaliseer je bestelling

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×