Bekijk de prachtige nieuwe collectie dromenvangers! 🧚

Dromen betekenis R: Radio tot Ruzie

Radio
Dromen over een radio betekent dat je graag contact maakt met de wereld om je heen. Het is belangrijk om na te gaan wat je op de radio hoort, dit zegt vaak wat precies de bedoeling is van de radio in je droom.

Raket
Dromen over een raket betekent dat je het in je hebt om meer te doen dan dat je zelf denkt te kunnen. Je draagt een bepaalde energie met je mee waar je stappen mee vooruit kunt zetten in je waakleven.

Ram
Dromen over een ram staat symbool voor dapperheid.

Rat
Dromen over een rat staat symbool voor overspel.

Rechtbank
Dromen over de rechtbank betekent dat je bewust bent dat je mogelijk niet integer genoeg gehandeld hebt. Daarnaast kan het ook duiden op het een schuldgevoel dat je met je mee draagt.

Reddingsboot
Dromen over reddingsboot betekent dat je je mogelijk hulpeloos voelt en behoefte hebt aan steun vanuit anderen. Het kan zijn dat je iets stoms hebt gedaan waar je nu achteraf spijt van hebt. Je bent je bewust dat je hulp kunt krijgen als dit nodig is.

Regen
Dromen over regen symboliseert ontlading. Op emotioneel vlak kan het duiden op het loslaten van verdriet, woede of wrok. Daarnaast staat regen ook voor voortbrenging en groei.

Regenboog
Dromen over een regenboog betekent voorspoed, er staat mogelijk iets moois op je te wachten.

Reptielen
Dromen over reptielen betekent inzicht krijgen in je eigen emoties en angsten en de baas ervan te worden.

Reus
Dromen over een reus betekent dat je je angsten van je kinderfase een plekt hebt kunnen geven.

Ridder
Dromen over een ridder betekent in een droom van een man dat hij opzoek is naar zijn eigen krachten en de behoefte om dit te laten zien aan anderen. In een droom van een vrouw betekent dat zij behoefte heeft aan volmaaktheid in haar leven of relatie.

Rijkdom
Dromen over rijkdom betekent je behoefte hebt aan overvloed. Het kan zijn dat je dingen mist in je leven en hier graag verandering in ziet. Het kan ook duiden op een bewustzijn dat er meer in je zit dan dat je tot nu toe hebt getoond.

Ring
Dromen over een ring betekent dat je behoefte hebt aan voortgang. Het kan duiden op dat je overtuigt bent van oneindigheid. Een ring kan ook een bevestiging zijn van je goede prestaties.

Roken
Dromen over roken betekent dat je mogelijk bezig bent met het stoppen van je verslaving. Het kan een verwerkingsproces zijn wat in je droom naar voren komt. 

Rots
Dromen over een rots betekent balans en evenwichtigheid. Vanuit het spreekwoordelijk gezegde ‘een rots in de branding’, symboliseert de rots als een steunpilaar in alles wat je bezighoudt in het waakleven. Rotsen duiden vaak ook een leven zonder zorgen.

Rouw/rouwen
Dromen over rouwen betekent dat je verdriet en verlies aan het verwerken bent. Een rouwproces is een essentieel proces om vooruit te gaan en gevoelens te erkennen en te verwerken.

Rug
Dromen over de rug staat voor bewustwording van je karaktereigenschappen en hoe je op dit moment je leven leidt.

Rups
Dromen over een rups betekent dat er een transformatie plaatsvind.

Ruzie
Dromen over ruzie betekent dat je geconfronteerd wordt met je emoties en het onderbewuste geeft aan dat je hier mee aan de slag moet.

Gratis verzending vanaf €75 euro

Uit voorraad leverbaar

Personaliseer je bestelling

FALL A SLEEP WITH

Dromerij

×